ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

 DSC5203 

Για πάνω από μία δεκαετία το PERFORMANCE22 έχει καθιερωθεί ως το κέντρο αναφοράς στην προπόνηση αθλητικής βελτίωσης (Perfomrance Training) και προετοιμασίας αθλητών κάθε επιπέδου. 

Ο επικεφαλής γυμναστής Κώστας Χατζηχρήστος και οι συνεργάτες του δημιούργησαν ένα σύστημα προπόνησης που βασίζεται στην τελευταία έρευνα και στην πολύχρονη εμπειρία τους στην προπόνηση αθλητών κάθε επιπέδου. Το πρόγραμμα στοχεύει στην βελτίωση της αθλητικότητα και στην μείωση της πιθανότητας τραυματισμών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη:

  • της δύναμης
  • της ισχύος
  • της εκρηκτικότητας
  • της ταχύτητας
  • ευκινησίας

Τα προγράμματα προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες, το άθλημα, την ηλικία και το προφίλ τραυματισμού του κάθε αθλητή.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην συνεργασία με τους φυσιοθεραπευτές και τους ορθοπαιδικούς μας για την σωστή αξιολόγηση και τον σχεδιασμό προγραμμάτων πρόληψης τραυματισμών. Πάνω απ όλα όμως, η προπόνηση στο P22 βασίζεται στην προσήλωση στις ανάγκες των αθλητών μας, σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν αγωνίζονται, στoν σεβασμό των ιδιαιτεροτήτων τους και στην σωστή καθοδήγησή τους για να πετύχουν στον αθλητισμό και τη ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την τύχη να συνεργαστουμε και να σταθούμε δίπλα σε διεθνείς αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και την Ευρώπη, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Κώστας Σλούκας, η Εβίνα Μάλτση  και πάρα πολλοί άλλοι. Ταυτόχρονα, πολλοί νέοι αθλητές και αθλήτριες διαφόρων αθλημάτων κι επιπέδων προετοιμάσθηκαν μαζί μας, εφαρμόζοντας το προπονητικό σύστημα του PERFORMANCE22, για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η συνεργασία όλων των ειδικοτήτων εγγυάται τα μέγιστα αποτελέσματα στον συντομότερο χρόνο, δίνοντας στον αθλητή την άνεση της παροχής υπηρεσιών στον ίδιο χώρο και την εμπιστοσύνη που πηγάζει από την συνεχή επικοινωνία των ειδικών.

Η προπόνηση γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη των γυμναστών του P22 και ο κάθε αθλητής έχει το δικό του πρόγραμμα, σχεδισαμένο με βάση τις ανάγκες και τις ιδιατερότητές του. Η συχνότητα και η διάρκεια του προγράμματος καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αθλητή.

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

01 ATHLITES epaggelmaties02 ATHLITES neoi03 ATHLITES meta04 ATHLITES ergometria05 ATHLITES diatrofi

 


Για πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση επικοινωνήστε μαζί μας!