ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

pract1

Το Performance 22 ξεκίνησε την λειτουργία του με στόχο να προσφέρει στους αθλητές κάθε επιπέδου έναν χώρο, αλλά και ένα προπονητικό σύστημα που θα ανταποκρίνεται στις ιδαίτερες ανάγκες τους. Μέσα στα χρόνια το κέντρο αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην καινοτομία στην αθλητική προπόνηση, μέσα από την συνεργασία μας με μεγάλες αθλητκές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Με την μετεξέλιξη του P22 σε ένα πλήρες κέντρο προρπόνησης και αποκατάστασης, το όνειρο για την κάλυψη όλων των αναγκών, προπόνησης και θεραπαπείας έγινε.  

Ο επικεφαλής γυμναστής του Performance22 Κώστας Χατζηχρήστος και οι συνεργάτες του, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία τους στην προπόνηση αθλητών, τελειοποίησαν το προπονητκό σύστημα του P22, συνδιάζοντας την εμπειρία τους με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας. Η προπόνηση γενικά στοχεύει στην:

  • Βελτίωση της Δύναμης και της Ισχύος
  • Προπόνηση Ταχύτητας κι Ευκινησίας
  • Μείωση της Πιθανότητας Τραυματισμού
  • Επανένταξη μετά από Τραυματισμό

Η προπόνηση όμως δεν απευθείνεται μόνο σε αθλητές. Την ίδια προσοχή στην λεπτομέρεια και στον σχεδιασμό των προπονητικών προγραμμάτων δίνουμε και στους "πρωταθλητές της καθημερινότητας", στους μη αθλητές, στους ανθρώπους που θέλουν να προπονηθούν όπως οι αθλητές μας, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Για αυτούς λοιπόν, δημιουγήσαμε το πρόγραμμα "Sport Fitness", που δεν είναι τίποτε άλλο από το πρόγραμμα προπόνησης του Performance22  προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε ασκούμενου.

 

 

Button athlites  Button fitness